Over ons – Contact

Funwheelers is in 2005 door Eric (NL) en Tülin (TR) opgericht. Als kleine zelfstandige specialist zijn wij er trots op om, tussen het gigantische aanbod van ‘all-inclusive’ reizen voor het massatoerisme, met een exclusief vakantieconcept een geheel ander soort vakantie op de markt te brengen. De vakantieganger kan met ons op een originele, actieve en avontuurlijke wijze met een ander Turkije kennismaken. Toerend in een open Land Rover door de mooie natuur en het fascinerende achterland van Turkije geeft onze reizen dat typische pionierskarakter wat ons programma extra uitdagend en opwindend maakt.

Weg van de drukte gaan we de natuur in en komen we op plaatsen waar je vaak alleen met een terreinwagen kan komen. Je komt dus echt op plaatsen waar de ‘gewone’ toerist niet eens komt. Ja daar houden wij van, in de natuur ‘actief ontspannen’ en genieten van de simpele dingen van het leven. Picknicken op een hoogvlakte waar de plaatselijke herders hun kuddes laten grazen, of een uitdagende trekking over rotsachtig steil bergterrein met als einddoel een mooie waterval en bergmeer..

Al onze korte en lange trips hebben dezelfde opzet, we begeleiden al onze natuurtrips zelf, reizen met kleine groepen en met eigen terreinwagens. We laten op onze groepsreizen genoeg ruimte voor individuele invulling van het dagprogramma naast het bestaande reisprogramma. Mede door onze spontane en flexibele manier van omgang met onze gasten geven we onze reizen net die ‘personal touch’ waardoor we ons onderscheiden in de markt.

Neem ook eens een kijkje in ons gastenboek en lees hoe onze deelnemers er over denken..

Contact

Eric Schröder
(M)  +90 (0)533 483 55 62
(E)   contact@funwheelers.com

(W) www.funwheelers.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.