Natuurtrips per Land Rover

Ben je toe aan een hele andere vakantie? Zoek je een vakantie met die bijna onvindbare mix van avontuur, natuur, relaxen, cultuur, outdoor en ook nog ‘sightseeing’? Dan is je zoektocht nu voorbij! Funwheelers biedt lange en korte natuurtrips per Land Rover aan in één van de mooiste gebieden van Turkije, Lycie. Met een rijke geschiedenis, indrukwekkende natuur en een heerlijk Middellandse Zee klimaat is Lycie een waar paradijs en ideaal vakantiegebied voor levensgenieters.

Op onze natuurtrips per Land Rover, onze specialiteit, verken en ontdek je Turkije op een unieke manier. Al toerend en off-roadend in onze gemodificeerde Land Rovers zie je de verschillende levensstijlen aan de kust, in de bergen en op het platteland.

Van dichtbij maak je kennis met de verschillende culturen en mensen. Je bezoekt historische plaatsen waar de overblijfselen je alles vertellen over de vele verschillende beschavingen die hier waren. Maak een reis door de tijd en treedt in de voetsporen van Alexander de Grote..

Op onze eigen met zorg uitgestippelde routes beleef je avontuur op een natuurlijke en spontane manier. Diverse outdoor activiteiten in de mooie natuur lopen als een rode draad door jouw vakantie. Relaxen en overnachten doen we op verrassende plekken die garant staan voor onvergetelijke herinneringen..

Kies uit de 4 of 8 daagse natuurtrips per Land Rover en als je zelf wilt rijden kan dat ook!

8 daagse Natuurtrip per Land Rover in Lycie

De 8 daagse natuurtrip per Land Rover in Lycie is onze specialiteit omdat het veel verschillende kanten laat zien van Lycie. Adembenemende landschappen, historische plekken, interessante contrasten tussen het leven op het platteland, in de bergen en aan de kust, en volop tijd om te relaxen en van al die indrukwekkende momenten te genieten. Een perfecte mix van..

8 daagse Self-drive natuurtrip per Land Rover in Lycie

Voor degene die de 8 daagse Land Rover natuurtrip nog intenser wil beleven en zelf achter het stuur van een van onze Land Rovers wil kruipen is het mogelijk om onze natuurtrip als Self-drive vakantie te boeken. Een mooi concept waar je tijdens het verkennen en ontdekken van Lycie alle privacy met je partner, gezin of vrienden in ‘je eigen Land Rover’..

8 daagse Wandeltrip in Lycie

De 8 daagse wandeltrip in Lycie is geen rondreis zoals de 8 daagse natuurtrip per Land Rover in Lycie maar een week verblijf in een hotel met elke dag mooie dagtrips met wandelingen in de omgeving van Fethiye! Geen zware en erg lange wandelingen (max 3 uur) maar wandelingen in de prachtige natuur gecombineerd met bezoeken aan..

4 daagse Natuurtrip per Land Rover in Lycie

Een ideale manier om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van de rijke natuur en cultuur van Lycie. Deze trip is net als de 8 daagse Land Rover natuurtrip uitstekend te combineren met een hotelvakantie en is perfect voor degene die een weektrip net iets te lang vinden maar toch iets willen zien van het gebied. Hetzelfde concept als van de 8 daagse..

Vroegboekkortingen 8 daagse Natuurtrips 2019:
15% bij boeken voor 01-01-2019  •  10% bij boeken voor 01-03-2019  •  5% bij boeken voor 01-05-2019

Kinderkortingen:
Op al onze Natuurtrips per Land Rover geldt een kinderkorting van maar liefst 50% ! (6-12 jr.), kinderen van 0-5 jaar gratis deelname!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.