Paardrij Combi

8 Daagse Paardrij Combi

Funwheelers biedt een fantastische combi voor degene die een week heerlijk de natuur in wil gaan te paard! Rijdend op je paard in de schitterende natuur is een onbeschrijflijke ervaring. Onder leiding van een bekwame gids trek je op je ‘eigen’ paard in een groep medereizigers 1 week lang rond door het prachtige bos- en bergachtige gebied rond Fethiye. Tijdens deze paardrijvakantie kampeer je in de bossen, bergen en op het strand en sla je je tentje op naast je trouwe viervoeter..

Beginners en gevorderden kunnen zich aanmelden voor deze avontuurlijke paardrijvakantie. De groepsamenstelling is of alleen beginners of alleen gevorderden, niet gemixt dus. Het aantal uren paardrijden per dag wordt door de gids en het nivo van de groep bepaald. Naast het paardrijden wordt er uiteraard ook veel gezwommen en geluierd aan het strand of in de bossen. s’Avonds op het kampvuur het eten bereiden en onder een sterrenhemel ontspannen en onder het genot van een drankje gezellig napraten en van de avond genieten. Net als de natuurtrip per Land Rover wordt het ontdekken van een ander Turkije ook in deze week voortgezet en kom je door Funwheelers speciale manier van reizen op plekjes die voor veel toeristen verborgen blijven…

Dagprogramma

Aankomst vliegveld Dalaman, transfer naar ranch, inchecken, welkomstdrank en introductie, vrij programma, avondeten en overnachting op de ranch (in kamer)

Introductie tussen paard en ruiter, gelegenheid om te zwemmen en ontspannen aan het strand of om te ontspannen op de ranch, avondeten en overnachting op de ranch (overnachting in kamer)

Na indeling van paarden en ruiters vertrek vanaf de ranch door typische dorpjes en langs tomaten en aubergineplantages richting het mooie Taurusgebergte, bezoek aan een forellenkwekerij, middageten (verse forel), mooie rit door valleien, kamp opslaan, avondeten en overnachting in de natuur (overnachting in tent)

Bos- en bergritten met doorwadingen door beekjes en stroomversnellingen, via onbewoonde gebiden en bossen naar de oude Osmaanse graven, wandeling door de canyon, s’avonds eten rond het kampvuur en genieten van de avondgeluiden in het bos (overnachting in tent)

Vervolg van de rit door het Taurusgebergte, pauze voor verkoeling in de waterval, moeilijke steile afdaling op deels rotsachtige ondergrond naar het dal, s’avonds tijdens de barbeque bijkomen van de inspanningen van deze dag (overnachting in tent)

Na een uitgebreid ontbijt vervolg rit via paden en bossen richting de kust, bij een bergwaterstroom een doorwading, afhankelijk van het jaargetijde kan het water tot aan de knien staan, door naar het strand, kans om caretta caretta (zeeschildpad) te zien (beschermd gebied), avondeten en kamperen aan het strand (overnachting in tent)

Na het ontbijt start van de dag met een uitgebreide strandgalop, als beloning mogen paard en ruiter een bad in zee nemen, na het middageten terugtocht naar de ranch en verzorging van de paarden, avondeten en programma in Fethiye (overnachting in kamer)

Ontbijt, transfer vliegveld Dalaman of naar bestemming vervolgvakantie

Reisinformatie

Reisduur: 8 dagen
Reisdata 2019: start 30-03, daarna elke zaterdag, laatste trip 19-10
Reissom per persoon: € 933,-

Min. deelname: 5 personen
Max. deelname: 10 personen

Deze paardrij combi wordt geheel uitgevoerd door onze paardrij partner

 • Vliegticket, luchthavenbelasting en reisvisum
 • Luchthaventransfers € 30,- pp. per transfer
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Dranken, persoonlijke uitgaven en
  optionele activiteiten
 • Toeslag € 100,- voor 1-persoonskamer op ranch
 • Alle maaltijden en accommodaties
 • Gebruik van kampeermaterialen (m.u.v. slaapzak en mat)
 • Gebruik van paard en accessoires
 • Engels en Duits sprekende gids

Overige informatie

 • Voor € 460,- extra kan je onze trips met vliegticket boeken. De luchthaventransfers zijn dan bij de prijs inbegrepen. Geef dit aan bij je aanmelding.
 • Deze reis kan worden verlengd met onze natuurtrips per Land Rover en andere combi’s, zie hiervoor onze natuurtrips per Land Rover en combi’s pagina’s
 • Meld je online aan via de knop onder

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.