Combi’s

Funwheelers presenteert met trots een exclusief reisprogramma met avontuurlijke combi-vakanties in Lycie, Turkije. Deze reizen zijn bestaande reizen door specialisten uitgevoerd. De combinatiemogelijkheden met onze specialiteit, de 8-daagse natuurtrip per Land Rover, zijn uniek en worden in deze vorm door andere reisorganisaties niet aangeboden op de markt. Het programma van onze maatwerk vakanties is uitdagend, opwindend, zeer afwisselend en aantrekkelijk voor de vakantieganger die een heel ander soort vakantie zoekt en Turkije op een andere manier wil ontdekken. Een voortdurend streven om in een markt van groeiend massatoerisme de vakantieganger een alternatief en interessant(er) product aan te kunnen bieden is voor alle bedrijven in dit samenwerkingsverband hoofdreden om elkaars bestaande reizen met elkaar te combineren. Elke combi-reis kan met onze specialiteit, de 8 daagse natuurtrip per Land Rover worden gecombineerd en op die manier kan je zelf je 8, 15 of  22 daagse vakantie samenstellen! Het is uiteraard ook mogelijk om alleen de 8 daagse natuurtrip per Land Rover of elke andere 8 daagse combi-vakantie als een 8 daagse vakantie te boeken. Daarnaast kan elke maatwerkvakantie op verzoek van de klant in overleg worden gemaakt. Browse door ons reisaanbod van exclusieve combinatievakanties en stel je eigen combi-vakantie samen!

Hotel Combi

Een mooie combi voor een hotelvakantie en perfect te combineren met de 8 daagse natuurtrip per Land Rover. Zie onze selectie van accommodaties allen gelegen in en rondom Fethiye. Rustig gelegen en..

Blue cruise Combi

Op de luxe gulet van onze blue cruise en scubaduik specialist ben je van harte welkom om als niet-duiker/gast mee te gaan voor een heerlijke week ontspannen op zee.  Naast het gadeslaan van de dagelijkse..

Scubaduik Combi

Met de Scubaduik Combi ben je aan boord van een luxe gulet waar je goed in de watten wordt gelegd. Lekker eten, koele drankjes, comfortabele accommodatie en iedere dag begeef je je in een paradijselijke omgeving..

Kitesurf Combi

Een uitdagende combi met een sensationele cursus Kitesurfen! In Fethiye is de afgelopen jaren de basis gelegd voor het enorm populair geworden Kitesurfen. De gecertificeerde wind- en kitesurf instructeurs van de surfschool..

Windsurf Combi

Altijd al windsurfen willen leren maar er nooit aan toegekomen? Grijp dan nu je kans met deze combi. Op het Surfcomplex is alles aanwezig voor een cursus windsurfen en tegelijk een heerlijke strandvakantie..

Paardrij Combi

Een fantastische combi voor degene die een week heerlijk de natuur in wil gaan te paard! Rijdend op je paard in de schitterende natuur is een onbeschrijflijke ervaring. Onder leiding van een bekwame gids trek je..

Outdoor Olympos Combi

Voor de outdoorfanaten onder ons heeft Funwheelers met deze combi een opwindend outdooravontuur samengesteld in het mystieke Olympos. Een week stevig ‘outdooren’ dus. Wat dacht je van rock-climbing..

Zeekayak Combi

Een originele combi om op een actieve manier de grillige en indrukwekkende westkust van Lycie te verkennen en te ontdekken. Tijdens deze Zeekayak Combi peddel je vanaf Gocek langs de 12 eilanden..

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.