4 Daagse natuurtrip per Land Rover

Een ideale manier om met Funwheelers in een korte tijd een goede indruk te krijgen van de rijke natuur en cultuur van Lycie, Turkije. Deze trip is net als de 8 daagse Land Rover natuurtrip uitstekend te combineren met een hotelvakantie en is perfect voor degene die een weektrip net iets te lang vinden maar toch iets willen zien van het gebied. Hetzelfde concept als van de 8 daagse Land Rover natuurtrip wordt toegepast, actief zijn in de mooie natuur, heerlijk relaxen en verblijven op verrassende plekjes zijn weer perfect in balans.

Hiernaast ontbreekt uiteraard het cultuursnuiven ook niet in het reisprogramma. Je bezoekt de antieke steden Olympos en Myra en je ziet veel Lycische rotsgraven in Kekova. Mountainlodge Arykandos is schitterend gelegen in de bosrijke vallei en is een oase van rust. Deze mountainlodge beschikt over een heuse organische keuken en de gerechten die hier worden geserveerd zijn fantastisch en uniek. Ook wordt hier eigen wijn gemaakt die bovendien geproefd en gekocht kan worden. Het pension in Ucagiz is ook een atmosfeervolle accommodatie met een typische Turkse stijl die heel huiselijk aanvoelt. Onze boomhuttencamping in Olympos is een avontuur op zich en moet je gewoon zelf ervaren..

Dagprogramma

08.30 ophalen gast bij (eigen) accommodatie, rit door de bergen en bössen richting Gömbe, theepauze in Sütlegen, trekking Uçarsu waterval, lunch in Gömbe, inchecken mountainlodge Arykandos, vrij programma (overnachting in kamer+airco)

Ontbijt, naar Olympos, inchecken boomhutten camping Olympos, middageten, vrij programma Olympos, bezoek antieke stad Olympos en strand, avondeten, vrij programma, ‘chimera flametour’ optioneel (overnachting houten bungalow met badkamer+airco)

Ontbijt, naar Demre, bezoek aan antieke stad Myra (bezoek aan de kerk van St. Nicholaas optioneel), middageten in Demre, naar Ucagiz Kekova, inchecken pension te Ucagiz, vrij programma, avondeten in de haven van Ucagiz, vrij programma Ucagiz (overnachting in kamer+airco)

Ontbijt, boottrip Kekova, Lycische rotsgraven, kasteel van Sidema en verzonken stad Kekova, naar Kas voor middageten en winkelen, via Kalkan naar accommodatie gast, einde safari

Reisinformatie

Reisduur: 4 dagen
Reisdata 2020: op aanvraag
Reissom:
Laagseizoen van 01-04 t/m 05-06 en 16-08 t/m 31-10: € 445,-
Hoogseizoen: van 06-06 t/m 15-08: € 488,-

Min. deelname: 4 personen
Max. deelname: 12 personen (besloten groepen 18 pers)

Kinderkorting:
0 t/m 5 jaar 100% (gratis deelname)
6 t/m 12 jaar 50%

 • Vervoer en brandstof Land Rovers
 • Entreegelden en gidsen
 • Alle maaltijden en accommodaties
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Vliegticket, luchthavenbelasting en reisvisum
 • Luchthaventransfers € 30,- pp. per transfer
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Dranken, persoonlijke uitgaven en optionele activiteiten
 • Toeslag € 115,- voor 1-pers. kmr.

Overige informatie

 • Voor € 460,- extra kan je onze trips met vliegticket boeken. De luchthaventransfers zijn dan bij de prijs inbegrepen. Geef dit aan bij je aanmelding.
 • Deze reis kan worden verlengd met combi’s, zie hiervoor onze combi’s pagina
 • Meld je online aan via de knop onder

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.